Свежо, осъзнайте се! /масов протест/

Уважаеми администратори,модератори!
След многократните оплаквания от Ваши потребители,
ЖЕЛАЕМ да прочетете и да вземете адекватни мерки и решения,
за да запазите свежият дух в сайта си!

1. Равни права за всички! Против толериране на стари, познати и прочие потребители, пред нови доказали се! Започва се от 0-та, за да се докаже, кой си!...
Практиката доказа, че новият потребител на вашият сайт е ощетен, като му се разрешават на час по две публикации, а този който е спамер или дългогодишен сътрудник или да не цитирам, на час до пет публикации.
За да има качество пред количество, аз се отказвам от правото си да публикувам в името на новите!
2. Толерирането на чалгата, простотията, публикувани статии, води до общо огорчение и решение да намалее последващите публикации или с две думи в прав текст...край на чалгата, порнографията и спама, Осъзнайте се...

Достатъчно доказали се автори Ви напуснаха точно, заради манипулациите на определени личности, ако ще е личен сайт, просто го напишете, както на зрителят му омръзна от Бареков, така и на нас ни омръзна да не цитирам, че ще вляза в пореден конфликт, всички знаем -кой/коя!
Ето ви факти, за да не си внушавам, не изпадам в заблуди и не ме подвеждат!
статията: http://svejo.net/home/link_summary/516782-DA-POMENEM-ELIN-PELIN#comment_id_562317, втори ден чака вашето БЛАГОВОЛЕНИЕ, докато разни оФци, кози и прочие пълнят ТОП новините!
Вашият интелект ли е на това ниво, че ни карате да забравяме кои сме!
Рискувам, Вашето неодобрение, но вече няма за кога и къде, аз бях тук, бях и там няма какво повече да искам!

12 коментара:

Анонимен каза...

Съгласен съм с автора, за това има и други уеб от този тип които не налагат ограничения един от тях е dailybox.net

Анонимен каза...

Чак пък масов???

Stan каза...

Здравей Ислина,

Пиша ти, като част от екипа на svejo.net . Надявам се нямаш против да се обръщам на 'ти'.

Искам да те уверя, че винаги сме се старали да обръщаме внимание на всички и сме взъмали възможно най-адекватните мерки.

Относно точка първа - има равни права за всички. Съответно, хората които могат да публикуват по повече от 2 неща не са спамери, защото броя на разрешените публикации на час е функция на това, колко са качествени нещата, които добавя човек. Пробвали сме с варианта да няма ограничение на публикуванията, но тогава "спамерите" превземат листата с новите публикации.

"Толерирането на чалгата, простотията", това, което правим е да се борим със спекулацията при гласовете, максималната обективност, както и недопускането и нетолерирането на публикациите влизащи в категорията "+18".

Друго нещо, по което се работи е категоризацията на публикациите. Когато пуснем тази промяна, ще можеш да ограничаваш нещата, които виждаш до определени категории.

Надявам се отговорът ми да е бил полезен,
Станислав

Анонимен каза...

Напълно сме съгласни с масовия протест.Стига вече простотии и мръсотии.Стига с тези чалги за хора с ограничен мозъчен къпацитет.Дайте зелена светлина и на другите.Свежо,осъзнайте се...

Анонимен каза...

Наистина би било наивно да се очкава независима медия в България! Тъй че смятам, че "Свежо" са осъзнати със създаването си. Тези, които имат нереалистични очаквания, вероятно ще трябва да се осъзнаят, като горепоменатите доказали се автори.

Анонимен каза...

Допреди 7-8 месеца всяка сутрин и вечер след работа с интерес четях публикациите в свежо.нет. Но последните месеци масово се качват и толерират откровени простотии и дебилни материали, като времето, прекарано от мене в четене на този сайт, се доближи до критичната нула и дейността ми в сайта се изчерпва единствено с бърз преглед на поредните тъпи заглавия и констатацията, че свежо.нет загива.

Анонимен каза...

Лошото е че от чалгата и простотивта няма как да се оттървеш. Тя е навсякъде около нас, и народа масово й се кефи.

RoujkaBG каза...

"Свежо",то се вмириса!
Няколко човека го обърнаха на чат.
Не че не съм дала съвет на Свежо, когато имаше анкета, че има потребност от чат и нищо не им пречеше, да пуснат такъв...Типично и нетърпимо стана да не се коментират теми, а да се водят диалози на всякакви теми между известен брой потребители, които просто си лафят...отврат.
Няколко пъти се опитах да пусна теми, които уж според логото на свежо,то- интересното правиш Ти, но ...няма такова нещо...автоматически ми се изписва, че много често публикувам !? Профилът ми обаче, показва друга статистика...
Не знам дали протестът е масов, но е и мой.

Анонимен каза...

Ако има прекалено много чалга в Свежо - не е ли създаден сайта на вълната на чалгата?
Ако е така - жалко - работи само за "изгубените поколения в БГ".

Анонимен каза...

Мисля, че се казаха доста истини !
Вслушайте се в тях !

С уважение: salexbg

Анонимен каза...

Този Станислав много ме разсмя! Искренно му благодаря за това! Колкото до мерките, те са ги взели по такъв начин, че да се толерира индиректна реклама, свой хора и напоследък е върха с линковете от електронни магазини. Даже се стигна дотам, че PC Store имат реклама видите ли "специално" за свежо. Пълен смях и порното е пълно!

Анонимен каза...

А, има и независими медии у нас- pisnani.com, сайтът на Иво Инджев и т.н.
Който търси, намира, нали!
Успех във всичко!

Публикуване на коментар

NeoCounter

 

Usage Rights

DesignBlog BloggerTheme comes under a Creative Commons License.This template is free of charge to create a personal blog.You can make changes to the templates to suit your needs.But You must keep the footer links Intact.